Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

İL KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZ TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA STANT AÇTI




Afyonkarahisar Kültür Park ve Fuar Alanında 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında gerçekleştirilen Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarı kapılarını ziyaretçilerine açtı. Bu yıl 8.si düzenlenen fuara Sayın Vali Mustafa TUTULMAZ’ın yanı sıra Milletvekilleri Ali ÖZKAYA, Hatice Dudu ÖZKAL, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL ile diğer protokol üyeleri, STK temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
Çeşitli illerden firmaların da aralarında bulunduğu 128 firmanın katıldığı fuarda, hayvancılık ve tarım teknolojileri ile malzemeleri sergilendi.

İl Koordinatörlüğümüz, 12-15 Nisan 2018 tarihleri arasında Afyonkarahisar Kültür Park ve Fuar Alanında düzenlenen 8. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında stant açarak ilimiz ve çevre illerden gelen yatırımcılarla buluşma imkânı bulmuştur.

Standımızı Afyonkarahisar Valisi Mustafa TUTULMAZ, Afyonkarahisar Milletvekilleri Sayın Ali ÖZKAYA ile Sayın Hatice ÖZKAL, Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin ÇOBAN, Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet ÖZEL, İlçe Belediye Başkanları, İl Müdürleri, STK temsilcileri, sektör temsilcileri, çiftçiler ve çok sayıda vatandaş ziyaret etmiştir.

İl Koordinatörlüğümüz personellerince dört gün boyunca katılımcılara uyguladığımız IPARD II Programı ve faaliyetlerimiz konusunda bilgilendirme yapıldı. Standımıza dört gün boyunca çok fazla ilgi olduğu gözlemlendi. 
















    Cimer