Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

İL KOORDİNATÖRLÜĞÜMÜZ TARIM VE HAYVANCILIK FUARINDA STANT AÇTI



Afyonkarahisar Kültür Park ve Fuar Alanında 13-16 Nisan 2017 tarihleri arasında gerçekleştirilen 6. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarının açılışına Sayın Vali Vekili Cafer SARILI’nın yanı sıra Milletvekili Ali ÖZKAYA, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin ÇOBAN ile diğer protokol üyeleri ve çok sayıda vatandaş katıldı.
İl Koordinatörlüğümüz, 13 - 16 Nisan 2017 tarihleri arasında Afyonkarahisar Kültür Park ve Fuar Alanında düzenlenen 6. Tarım Hayvancılık ve Teknolojileri Fuarında stant açarak ilimiz ve çevre illerden gelen yatırımcılarla buluşma imkânı bulmuştur.
Standımızı Afyonkarahisar Vali Vekili Sayın Cafer SARILI, Afyonkarahisar Milletvekilleri Sayın Ali ÖZKAYA ile Sayın Hatice ÖZKAL, Belediye Başkanımız Sayın Burhanettin ÇOBAN, İlçe Belediye Başkanları, İl Müdürleri, STK temsilcileri, sektör temsilcileri, kadın çiftçiler ve çok sayıda vatandaş ziyaret etmiştir.
 Fuarın 3. gününde ise, Proje Hizmetleri Genel Koordinatörümüz Sayın Şerife KONTOĞLU fuarı ve İl Koordinatörlüğümüz standını ziyaret ederek, standımıza gelen yatırımcılarla, ziyaretçilerle görüşmeler gerçekleştirdi.
İl Koordinatörlüğümüz personellerince dört gün boyunca katılımcılara uyguladığımız IPARD Programı ve faaliyetlerimiz konusunda bilgilendirme yapıldı. Standımıza dört gün boyunca çok fazla ilgi olduğu gözlemlendi. 
İlimizde bu yıl altıncısı yapılan fuar, 5 bin metrekare kapalı, 15 bin metrekare açık alanda olmak üzere 125 firma katılımı ile gerçekleşmiş olup başta Afyonkarahisar olmak üzere çevre illerden yaklaşık 60 bin kişi ziyaret etmiştir.




























 
    Cimer