Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

TKDK PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR


TKDK PROTOKOL ZİYARETLERİNE DEVAM EDİYOR
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, Kurumun uygulamış olduğu IPARD Programı 1. Dönem faaliyetleri ve IPARD Programı 2. Dönem değişiklikleri ile ilgili bilgilendirme ziyaretlerine devam edildi.

İl Milli Eğitim Müdürüne Ziyaret


Bu kapsamda İl Milli Eğitim Müdürü Metin Yalçın’ı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir Kurum ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yaptı. TKDK’nın Afyonkarahisar’a kazandırdıklarından bahseden Özdemir yaklaşık 270 milyon TL’lik yatırımın gerçekleştirildiğini beyan etti. Bir çok sektöre doğrudan yada dolaylı olarak katkı sağlandığını ifade eden Özdemir gerek inşaat sektörü, gerekse makine ekipman sektörü başta olmak üzere istihdama büyük katkı sağlandığını beyan etti. TKDK’nın faaliyetlerini izlediğini beyan eden Yalçın yapılan nezaket ziyareti için teşekkür etti.

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürüne Ziyaret

Sonra Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Dr. Yunus Tortop’u makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir, Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı.  TKDK’yı bildiğini beyan eden Tortop, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Tortop yeni tesisleri tanıttıktan sonra gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle Özdemir’e teşekkür etti.

TCDD 7. Bölge Müdürüne Ziyaret

Daha sonra TCDD 7. Bölge Müdürü Enver Timurboğa’yı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir, Bölge müdürüne Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı.  TKDK’yı takip ettiğini beyan eden Timurboğa, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Timurboğa gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle Özdemir’e teşekkür etti.

Meteoroloji Bölge Müdürüne Ziyaret
Son olarak Meteoroloji Bölge Müdürü Alper Akçakaya’yı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir, Meteoroloji Bölge Müdürüne Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı. TKDK’yı bildiğini beyan eden Akçakaya, yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Akçakaya gerçekleştirilen ziyaret sebebiyle Özdemir’e teşekkür etti.
 
    Cimer