Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

TKDK ZİYARETLERE DEVAM EDİYOR


Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, Kurumun uygulamış olduğu IPARD Programı 1. Dönem faaliyetleri ve IPARD Programı 2. Dönem değişiklikleri ile ilgili bilgilendirme ziyaretlerine devam etti.



İl Özel İdaresi Genel Sekreterine Ziyaret:
İl Koordinatörü Özdemir bu kapsamda İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Recep Oyur’u makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kurum ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yapan Özdemir, yeni uygulamaya geçen IPARD Programındaki değişiklikleri anlattı. Afyonkarahisar’a yaklaşık 270 milyon TL yatırım kazandırıldığını beyan eden Özdemir bu yatırımın yaklaşık 135 milyon TL’sini Kurum tarafından yatırımcılara hibe verildiğini ifade etti. TKDK’nın faaliyetlerini yakından izlediğini beyan eden Oyur Kurumun Afyonkarahisar’a büyük yatırımlar kazandırdığını ifade etti. Yapılan nezaket ziyaretinden memnun olduğunu ifade eden Oyur, İl Koordinatörü Özdemir’e başarılarının devamını temenni etti.



Basın İlan Kurumu Şube Müdürüne Ziyaret:
Daha sonra Basın İlan Kurumu Şube Müdürü Selami Çalışkan’ı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yeni uygulanmaya başlanan IPARD programındaki değişiklikler konusunda bilgi veren Özdemir yatırımların artması yönünde gayret sarf ettiklerini beyan etti. TKDK’nın faaliyetlerini basından takip ettiğini beyan eden Çalışkan, Müdürlüklerince yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Çalışkan, gerçekleştirilen nezaket ziyareti sebebiyle misafirine teşekkür etti.



İl Afet Acil Durum Müdürüne Ziyaret:
Son olarak İl Afet Acil Durum Müdürü Mehmet Buldan’ı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir, Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yeni uygulamaya geçen IPARD Programındaki değişiklikler hakkında da bilgi veren Özdemir İlimize yapılacak yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti. İl Müdürü Buldan ise yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi vererek yapılan ziyaretten dolayı Özdemir’e memnuniyetini ifade etti.
 
 
    Cimer