Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

TKDK’DAN TANITIM ATAĞI




Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari Özdemir, Kurumun uygulamış olduğu IPARD Programı 1. Dönem faaliyetleri ve IPARD Programı 2. Dönem değişiklikleri ile ilgili bilgilendirme yapmak üzere bir dizi ziyaret gerçekleştirdi.

Emniyet Müdürüne Ziyaret:
İl Koordinatörü Özdemir bu kapsamda İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel’i makamında ziyaret etti. Yapılan ziyarette Kurum ve faaliyetleri ile ilgili bilgilendirme yapan Özdemir, yeni programdaki değişikliklerin altını çizidi. Yapılan ziyaretten memnun olduğunu ifade eden Özel yapılan bilgilendirmeden dolayı Özdemir’e teşekkür etti.

,

Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürüne Ziyaret:
Daha sonra Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Alper Sezer’i makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir, Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Yeni uygulamaya geçen programdaki değişiklikler hakkında da bilgi veren Özdemir İlimize yapılacak yatırımların artarak devam edeceğini ifade etti. İl Müdürü Sezer ise yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi vererek yapılan ziyaretten dolayı Özdemir’e memnuniyetini ifade etti.



Basın Yayın Enformasyon İl Müdürüne Ziyaret:
Son olarak Basın Yayın Enformasyon İl Müdürü Ali Fuad Gölbaşı’ı makamında ziyaret eden İl Koordinatörü Özdemir Kurum ve uygulanan faaliyetler ile ilgili bilgilendirme yaptı. Geçtiğimiz aylarda proje kabulü yapılan yeni IPARD programındaki değişiklikler konusunda bilgi veren Özdemir yatırımların artması yönünde gayret sarf ettiklerini beyan etti. TKDK’nın faaliyetleri hakkında bilgi sahibi olduğunu beyan eden Gölbaşı, Müdürlüklerince yürüttükleri faaliyetler hakkında bilgi verdi. Gölbaşı, gerçekleştirilen nezaket ziyareti sebebiyle misafirlerine teşekkür etti.


 
    Cimer