Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

TKDK’DAN MÜSİAD ÜYELERİNE BİLGİLENDİRME





TKDK’DAN MÜSİAD ÜYELERİNE BİLGİLENDİRME
 
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) 2. Bölge Çalıştayı “Proje Değerlendirme Komisyonu” toplantısı 2-3 Nisanda Afyonkarahisar’da gerçekleştirildi.
MÜSİAD İzmir Şubesinin Sekretaryasında, Afyonkarahisar Şubesinin ev sahipliğinde gerçekleştirilen Çalıştaya, 2. Bölge’de yer alan 15 Şube başkanı ve komisyon başkanları katıldı.
           
Çalıştayda, TKDK İl Koordinatörü Zülgari Özdemir tarafından Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunca (TKDK) uygulanan IPARD Programı hakkında bir sunum gerçekleştirildi.
Katılımcıların ilgisini çeken sunumda, IPARD I Programı kapsamında Afyonkarahisar’da faaliyete geçen projeler hakkında bilgi veren İl Koordinatörü Özdemir, IPARD II programı ile ilgili bilgilendirmede bulundu. IPARD II Programı (2014-2020) hakkında bir sunum gerçekleştiren İl Koordinatörü Özdemir, bu dönemde destek verilecek sektörlerden birisinin de Yenilenebilir Enerji yatırımları olduğunu; bu sektöre ilginin çok fazla olduğunu ve bu alanda çok sayıda proje beklediklerini dile getirdi. Daha sonra yatırım alanları ve hibe miktarları hakkında bilgi veren Özdemir bu desteklerden en fazla yararlanan İlin Afyonkarahisar olması için tüm yatırımcıları Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğüne proje vermeye davet etti.
Daha sonra çalıştay gündem doğrultusunda devam etti.








 
           
 
    Cimer