Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA İLÇELERDE DEVAM EDİLİYOR




BİLGİLENDİRME TOPLANTILARINA İLÇELERDE DEVAM EDİLİYOR
Afyonkarahisar yatırımcılarına yönelik olarak İl Koordinatörlüğümüz ve Zafer Kalkınma Ajansı ile ortaklaşa gerçekleştirilen “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Destekleri, Kalkınma Ajansı Destekleri ve Ekonomi Bakanlığı Teşvikleri” Bilgilendirme Toplantılarına ilçelerde devam edililiyor.
Bu kapsamda saat 10:00’da Çay Halk Eğitim Merkezi Toplantı salonunda, saat 14:00’da Bolvadin Ticaret Odasında gerçekleştirilen bilgilendirme toplantılarında TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörü Zülgari ÖZDEMİR, Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Y.D.O. Koordinatör Vekili Ali CEYHAN, Çay Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Salih KAYGISIZ, Çay Ziraat Odası Başkanı Bayram AVDAL, Bolvadin Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Fatih BİRLER Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası Genel Sekreteri İsmail ÖZDİLEK’ in yanı sıra çok sayıda yatırımcı katıldı.
24.02.2016 tarihinde gerçekleştirilen “Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Destekleri, Kalkınma Ajansı Destekleri ve Ekonomi Bakanlığı Teşvikleri”  bilgilendirme toplantısı, TKDK Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğünden İletişim Uzmanı Kemal YILDIRIM’ın Kurumun uygulamış olduğu Birinci Dönem IPARD Programı kapsamındaki Afyonkarahisar’da faaliyete geçen yatırımlar hakkında bilgi verilmesi ile başladı. Ardından YILDIRIM tarafından IPARD Programı II (2014-2020) ve 1. Başvuru Çağrı İlanı ile ilgili sunum gerçekleştirildi. Sunumdan sonra Zafer Kalkınma Ajansı Afyonkarahisar Y.D.O.  Koordinatör Vekili Ali CEYHAN tarafından Kalkınma Ajansı Destekleri ve Ekonomi Bakanlığı Teşvikleri hakkında sunumlar gerçekleştirildi. Toplantı soru cevap ile tamamlandı.
Gerçekleştirilen bilgilendirme toplantısı ile yatırımcılara, yürürlükte olan ve farklı Kurumlarca gerçekleştirilen desteklere aynı anda ulaşma imkânı bulmuştur. Bu bilgilendirme toplantılarına diğer ilçelerde de yapılması planlanmaktadır.  






    Cimer