Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü

TKDK AFYONKARAHİSAR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NE ZÜLGARİ ÖZDEMİR ATANDI




TKDK AFYONKARAHİSAR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ’NE ZÜLGARİ ÖZDEMİR ATANDI
 
Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumu (TKDK) Afyonkarahisar İl Koordinatörü Sayın Mehmet Sait YÜKSEL’ in Kurumda Destek Hizmetleri Genel Koordinatörlüğüne atanması nedeniyle boşalan İl Koordinatörlük Makamına İl Koordinatörlüğümüzde Birim Amiri olarak görev yapan Sayın Zülgari ÖZDEMİR atanmıştır.
Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü, ilk akredite olan iller arasında yer alması, Kurumun ilk kabul edilen projesinin Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğünden olması, Bölgemizde en çok hibe dağıtan il olması, destek ödemelerinde ilk sıralarda yer alması ile ön plana çıkmıştı.
 Yapılan atama ile Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğünün elde etmiş olduğu başarılara yenilerinin eklenmesi hedeflenmektedir. Bu kapsamda ÖZDEMİR zaman geçirmeden yeni görevine başlamıştır.

Zülgari ÖZDEMİR
1979 yılı Afyonkarahisar doğumlu olan Zülgari ÖZDEMİR, İlk, Orta ve Lise eğitimini Afyonkarahisar’da tamamladı. Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi ve Anadolu Üniversitesi Uluslarası İlişkiler Bölümlerinden mezun oldu. TÜİK ve Sağlık Bakanlığında çeşitli görevlerde bulunduktan sonra, 2009 yılında Tarım ve Kırsal Kalkınmayı Destekleme Kurumunda uzman olarak göreve başladı. 2009-2015 yılları arasında Kurum merkezinde sırasıyla Uzman ve Birim Amiri olarak görev yaptı. 07 Ocak 2016 tarihinde Afyonkarahisar İl Koordinatörlüğü görevine atanan Zülgari ÖZDEMİR evli ve 2 çocuk babasıdır. İyi derecede İngilizce bilmektedir.

 
 
TARIM VE KIRSAL KALKINMAYI DESTEKLEME KURUMU
AFYONKARAHİSAR İL KOORDİNATÖRLÜĞÜ






    Cimer